Наши контакти:+380955075999
leshoz.org@gmail.com 

                                  

Бургер на грилі

"Рецепт бургера-гриль на дровах: Розширте можливості приготування їжі на відкритому повітрі

 

Розпаліть свій гриль і приготуйтеся побалувати себе найсмачнішими бургерами, приготованими на дровах. Дотримуйтесь нашого простого рецепта, щоб приготувати апетитні бургери, просочені димком листяних порід, які ідеально підійдуть для вашого наступного барбекю або зустрічі на свіжому повітрі.

- Яловичий фарш (рекомендується суміш 80/20)

- Булочки для бургерів

- Скибочки сиру (чеддер, американський або ваш улюблений сорт)

- Начинки для бургерів (салат-латук, помідори, цибуля, солоні огірки тощо)

- Приправи (кетчуп, гірчиця, майонез, соус барбекю тощо)

- Сіль і перець за смаком

- Дерев'яні шматочки або тріски (гікорі, мескіт, дуб або яблуко)

1. Почніть із попереднього розігрівання дров'яного гриля до середньо-високої температури, орієнтуючись на 375-400°F (190-200°C). Використовуйте тріски або шматочки твердих порід дерева, щоб надати бургерам справжнього аромату диму.

2. Поки гриль розігрівається, розділіть яловичий фарш на рівні порції та сформуйте з них котлети для бургерів. Поводьтеся з м'ясом акуратно, не набивайте і не стискайте котлети, оскільки це може призвести до жорстких бургерів.

3 Щедро посипте котлети сіллю та перцем з обох боків, забезпечуючи рівномірне

покриття.

 

4. Коли гриль нагріється і буде готовий, викладіть котлети прямо на решітку, залишаючи між ними деякий простір для рівномірного прожарювання.

5. Закрийте кришку гриля і готуйте бургери по 4-5 хвилин з кожного боку або до бажаного ступеня готовності. Для бургера середнього просмаження внутрішня температура має становити 130-135°F (54-57°C). За необхідності регулюйте час приготування залежно від товщини котлет і бажаного ступеня готовності.

 

6. В останню хвилину приготування покладіть на кожну котлету скибочку сиру, щоб він злегка розплавився.

7. Поки бургери готуються, злегка підсмажте булочки на грилі для додаткового смаку та текстури.

 

8. Коли бургери будуть готові і сир розплавиться, акуратно зніміть їх із гриля за допомогою лопатки і перекладіть на тарілку.

9. Зберіть бургери, поклавши готові котлети на підсмажені булочки і додавши улюблені топінги та приправи.

10. Подавайте бургери, приготовані на грилі, гарячими з гриля, з гарніром із хрусткої картоплі фрі або свіжим салатом - смачна страва на свіжому повітрі, яка обов'язково справить враження.

 

За допомогою цього простого у виконанні рецепта ви зможете підвищити якість своїх бургерів і насолодитися насиченим, димним смаком дров'яного гриля прямо у себе на задньому дворі. Розпалюйте гриль, збирайте друзів і сім'ю та приготуйтеся насолодитися смаком літа!"